Neringos jaunimas jau turi savas erdves

Šiandien įvyko ilgai lauktas Neringos jaunimo atvirų erdvių atidarymas. Neringos jaunimas labai laukė šių patalpų, todėl atidarymui ruošėsi itin entuziastingai – negailėdami nei laiko, nei jėgų. Erdvių dekoras yra Neringos jaunimo nuopelnas, todėl vien įžengus pro duris jaučiamas jaunatviškas maksimalizmas ir energija. Graffiti piešiniai ant sienų ir kiti įdomūs sprendimai signalizuoja, jog čia tikrai jaunų, veržlių ir originalių kurorto jaunuolių erdvė.

„Smagu, jog pagaliau Neringos jaunimas turi erdves, kuriose galės užsiimti įvairia veikla, patys bandyti kurti ir organizuoti įvairius renginius. Džiugu, kad prieš keleta metų Neringos jaunimo apskritojo stalo (NAjS) ir Nidos vidurinės mokyklos mokinių inicijuotoms parašų rinkimo akcijoms patalpoms gauti Neringos savivaldybės taryba neliko abėjinga ir dabar jau galime džiaugtis, kad turime šias gražias erdves, kuriose Neringos jaunimas turės visas sąlygas savirealizacijai“, – kalbėjo Neringos savivaldybės Švietimo, kultūros, jaunimo ir sporto komiteto narys Andrius Bagdonas.

Kaip teigė Valentas Kriaučiūnas, Neringos jaunimo atvirų erdvių darbuotojas, tai tikrai nebus ta erdvė, kur jaunimas susirenka paprasčiausiai pabūti, tuščiai leisti laiką. „Vyks įvairūs renginiai, turnyrai, užsiėmimai, susitikimai su jaunimui svarbiais ir juos įkvėpti gebančiais žmonėmis, paskaitos ir seminarai, o kartais gal tiesiog įdomių filmų peržiūros ir įtraukiančios diskusijos“, – pasakojo V.Kriaučiūnas.

Neringos atviros erdvės yra skirtos jaunimui nuo 14 iki 29 metų. Visi entuziastingi ir aktyvūs, pasiilgę geros kompanijos yra visada laukiami adresu Taikos g. 11 (buvusios senosios vaistinės patalpose)!

Parašykite komentarą