Patvirtinti liberalų sąjūdžio kandidatai į merus ir savivaldybių tarybas

Šeštadienį, lapkričio 29 d., vykusiame Liberalų sąjūdžio tarybos posėdyje buvo patvirtinti kandidatų į merus ir savivaldybių tarybas rinkimų sąrašai. Į mero postą kandidatuoja 51 liberalas, o savo kandidatus LRLS savivaldybių tarybų rinkimuose kelia visose šešiasdešimtyje Lietuvos savivaldybių.

Partijos tikslai artėjančiuose rinkimuose – gauti 176 944 rinkėjų balsus bei laimėti 274 mandatus. Mero rinkimuose Liberalų sąjūdis siekia, jog į antrąjį rinkimų turą patektų 26 partijos kandidatai.

Liberalų sąjūdžio kandidatu į Neringos savivaldybės merus buvo patvirtintas Andrius Bagdonas. Kandidatas sako esąs įsitikinęs, jog Neringai ir jos žmonėms reikalingos permainos. „Liberalai ir aš asmeniškai, esame ta jėga, kuri yra apsiruošusi tarnauti ir tinkamai atstovauti neringiškius, puoselėti Neringos ypatumus, skatinant žmonių verslumą ir visuomeninį aktyvumą. Esame pasiruošę Neringos kurortą iškelti į prestižiškiausių ir pirmaujančių gretas Lietuvoje, tačiau suvokiame, kad kurortas būtų patrauklus turistams, visų pirma, jame pilnavertį ir užtikrintą gyvenimą turi turėti vietiniai bendruomenės nariai“, – kalbėjo A.Bagdonas.

LRLS tarybos narė, Neringos skyriaus steigėja ir dabar pirmininko pavaduotoja Aušra Verbovienė džiaugėsi, jog ne tik Neringos, bet ir visos Lietuvos liberalai šiems rinkimams yra nusiteikę pozityviai ir optimistiškai, todėl ateinančius rinkimus pasitinka su šūkiu „Ir viskas bus gerai!“. „Neringos liberalų skyrių įsteigiau 2007 m. ir dabar, praėjus jau septyniems metams, galime pasidžiaugti ir didžiuoti Neringos liberalų komanda. Labai smagu, jog šiems savivaldybių tarybų rinkimams patvirtinome maksimalų kandidatų skaičių, leidžiamą Valstybinės Rinkimų Komisijos. Visi mūsų kandidatai – ypatingos asmenybės, kurios nuoširdžiai ir visomis jėgomis stengiasi ir stengsis dėl Neringos gerovės“, – sakė A.Verbovienė.

Posėdžio metu Liberalų sąjūdžio lyderis Eligijus Masiulis akcentavo, jog Lietuvos regionuose gyvenantys politikams turi tris aktualiausius klausimus: kada regione bus daugiau darbo vietų ir didesni atlyginimai, kada bus jaučiami mažesni komunaliniai mokesčiai ir kada su žmogumi bus imta elgtis teisingai. Pasak E.Masiulio, Liberalų sąjūdis turi atsakymus į šiuos Lietuvos žmonių klausimus ir siūlo konkrečius sprendimus jiems spręsti.

Neringos liberalų komanda, kandidatuojanti į savivaldybės tarybą, kartu su kandidatu į Neringos merus A.Bagdonu turi labai konkrečią ir racionaliais sprendimais pagrįstą viziją Neringai, kaip spręsti svarbiausius kurorto klausimus. Vizija yra atvira ir lengvai pasiekiama ne tik neringiškiams, bet ir visai plačiajai Lietuvos visuomenei.

Parašykite komentarą