A.Guoga vienu iš savo padėjėjų Europos Parlamente pasirinko A.Bagdoną

Europos Parlamento narys Antanas Guoga lankėsi Neringoje, kur yra ne retas svečias. Atvykęs į Neringą politikas visada susitinka su Liberalų sąjūdžio Neringos skyriaus nariais.

Šis kartas ne išimtis. Susitikimo metu Europarlamentaras pasidalino pirmaisiais darbo Briuselyje įspūdžiais bei supažindino su savo artimiausiais politiniais planais. Susitikime buvo diskutuota apie Neringos miesto būklę, savivaldos reikalus, padėtį ugdymo įstaigose. Taip pat politikas pasakojo apie atstovavimą Lietuvai Europos Parlamente ir nagrinėjo aktualias mūsų šaliai problemas. Diskusijos metu A. Guoga atsakinėjo į neringiškiams aktualius klausimus, kartu sprendė šiai dienai svarbias problemas bei pasiūlė savo paramą ir pagalbą jas sprendžiant drauge ir ateityje.

Susitikimo metu Europarlamentaras Antanas Guoga išreiškė pasitikėjimą Liberalų sąjūdžio Neringos skyriaus pirmininku Andriumi Bagdonu ir paskyrė jį savo padėjėju Europos Parlamente. „Labai džiaugiuosi galėdamas prisidėti prie A. Guogos politinės veiklos. Europarlamentarui talkinsiu Lietuvoje, padėsiu orientuotis bei spęsti problemas Lietuvos politiniame gyvenime. Aš jį vertinu kaip kompetetingą politiką, sąžiningą bei atsakingą žmogų, pasiryžusį dirbti dėl Lietuvos ir jos klestėjimo. Man taip pat tai bus naudinga patirtis“, – pasakojo Andrius Bagdonas.

Galime pasidžiaugti, kad išrinkome Europos Parlamento narį, kurio vienas iš kertinių darbo principų – ne tik valstybės mąsto, bet ir mažųjų miestelių problemų sprendimas bei nuolatinis ryšio su rinkėjais palaikymas.

Parašykite komentarą