ANDRIUS BAGDONAS

ANDRIUS BAGDONAS

Kviečiu prisidėti!

Mano numeris Liberalų sąjūdžio sąraše – 5

Esu labai dėkingas Liberalų bendruomenei už jų pasitikėjimą ir palaikymą. Tai man – didžiulis įvertinimas ir įpareigojimas tęsti darbą Parlamente.

Kaip ir daugelis iš Jūsų, viską pasiekiau sunkiu darbu. Žinau, kad norint gyventi klestinčioje, pasauliui atviroje, bet savitumą išsaugusioje Lietuvoje, turime visi prisidėti prie jos kūrimo. Todėl įsipareigoju ir toliau dėti visas pastangas, kad kuriantys verslus žmonės jaustųsi gerbiami, kad mokestinė aplinka būtų stabili, nebūtų kaitaliojama kas metus, o žmonės kuriantys didžiulę pridėtinę vertę, mokantys mokesčius bei prisidedantys prie viešųjų paslaugų užtikrinimo būtų vertinami.

Gimiau ir augau Neringoje – unikaliame krašte, kur dažnai jaučiamės nutolę ir ne visada girdimi. Suprantu, kad tiek Lietuvoje gyvenantys žmonės, dar dažniau išeiviai – jaučiasi panašiai. Todėl man itin svarbu, kad sunkiai dirbantys, besimokantys ar vaikus auginantys lietuviai visame pasaulyje neprarastų ryšio su Tėvyne ir jaustųsi reikalingi bei laukiami.

Jei Jums artimos mano idėjos, kviečiu prisidėti prie mano veiklos, bet kokia parama ar pagalba suteiks man didesnę galimybę tęsti pradėtus darbus naujai išrinktame Parlamente. Jūsų visų palaikymas yra nepaprastai svarbus. Tik visi kartu galime sukurti klestinčią ir pasauliui atvirą Lietuvą!

Paremkite

mano veiklą
Jūsų finasinė parama suteiks man didesnę galimybę tęsti pradėtus darbus.

Prisijunkite

Prie komandos
Kviečiu visus prisijungti ir kartu kurti pažangą skatinančią ateitį!

Mano darbai ir aktyvumas Seime

0%
Balsavimo aktyvumas
0%
Dalyvavimas posėdžiuose
0
Lankyti posėdžiai
0
Pagal rezultatus Seime
0
Individualiai pateikti įstatymų projektai
0
Seimo narių grupėje pateikti teisės aktų projektai
0
Individualiai pateikti pasiūlymai teisės aktų projektams
0
Seimo narių grupėje pateikti pasiūlymai teisės aktų projektams
Patinka mano darbai?

Paremkite darbų tęstinumą!

Apsvarstykite galimybę paaukoti, kad galėčiau toliau tęsti pradėtus darbus Seime. Dėkoju už teisingą pasirinkimą!
Paremti

 

Kviečiu Jus visus aktyviai dalyvauti 2024 metų Seimo rinkimuose. Tai puiki galimybė išreikšti savo nuomonę ir prisidėti prie šalies ateities kūrimo. Mūsų valstybės gerovė priklauso nuo kiekvieno iš mūsų pasirinkimų.

Neleiskite kitiems spręsti už Jus – atvykite balsuoti ir prisidėkite prie mūsų bendro tikslo. Kiekvienas balsas yra svarbus, kiekvienas balsas gali pakeisti šalies ateitį.