Raginu visus balsuoti referendume TAIP, nes tai yra ne tik mūsų pilietybės, bet ir demokratijos esmės apsauga. Šiuo referendumu siekiame išlaikyti Lietuvos pilietybę išeivijoje gyvenantiems lietuviams, kurie prisideda prie mūsų šalies gerovės, net gyvendami užsienyje. Pilietybės išsaugojimas padės stiprinti ryšius su diaspora, kuri yra svarbi mūsų kultūros ir ekonomikos dalis.

Balsavimas už taip pat reiškia, kad pripažįstame ir gerbiame kiekvieno lietuvio teisę būti Lietuvos piliečiu, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos. Tai yra žingsnis link atviresnės Lietuvos, kuri supranta savo piliečių poreikius. Be to, referendumas yra puiki proga parodyti mūsų įsipareigojimą demokratiniams procesams ir piliečių įtraukimui į valstybės valdymą.

Balsavimas referendume yra ne tik politinis aktas, bet ir mūsų pilietinės atsakomybės išraiška. Tai yra galimybė kiekvienam iš mūsų prisidėti prie svarbių sprendimų priėmimo ir mūsų šalies ateities formavimo. Tad kviečiu visus aktyviai dalyvauti ir balsuoti TAIP, kad išsaugotume savo pilietybę ir demokratijos vertybes.