Protmūšių žaidimas „Auksinis protas” sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus!

Antrus metus iš eilės Neringos jaunimo apskritojo stalo iniciatyva Neringoje startavo protmūšių žaidimas „Auksinis protas“. Šių metų pavasario sezono pirmajame turnyre Neringoje dalyvavo beveik 100 dalyvių, pasiskirsčiusių į 13 komandų.

Neringoje pirmą pavasario žaidimą vedė NAjS prezidentė Agnė Jenčauskienė drauge su Ema Atkočaityte. Jiems savo energija ir operatyvumu asistavo Lukas Mitkus ir Svajūnas Kleinas. „Dar prieš turnyrą visiems palinkėjau nebijoti mąstyti kitaip, nes čia svarbiausia – ne faktas, o tai, kaip gebama tą sausą faktą įvilkti į loginio mąstymo ir sąsajų suradimo rūbą. Klausimai tikrai nebuvo lengvi ar paprasti, todėl dalyviams reikėjo gana stipriai pasukti galvas“, – pasakojo A. Jenčauskienė.

Turnyre taip pat dalyvavęs Neringos savivaldybės tarybos narys Andrius Bagdonas buvo maloniai nustebintas komandų gausa. „Prisipažinsiu, buvau nustebes rekordiniu dalyvių skaičiumi susirinkusių į protmūšių žaidimą ne tik aktyviai praleisti laisvalaikį, bet ir pasitikrinti savo sukauptas žinias. Džiugu, kad Neringoje turime visą būrį tokių jaunuolių, kurie ne tik sugeba profesionaliai organizuoti renginius, bet ir patys juose aktyviai dalyvauja“, – įspūdžiais dalinosi A. Bagdonas.

Pirmąjąme žaidime geriausiai sekėsi komandai „3urai1” surinkusiai 69 taškus. Antra liko komanda “Neringa United su 65 taškais, o trečiąją vietą su 62 taškais užima komanda “Kalnapušė”

Pavasario sezono nugalėtojų komanda paaiškės po paskutiniojo žaidimo, ja taps bendroje įskaitoje daugiausia taškų surinkusi komanda.

Parašykite komentarą