Kovo 11-oji Neringoje paminėta aktyviai!

Tradicijos Neringoje nelaužomos, todėl Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną kurorte jau 11 kartą vyko pavasario sporto šventė. Susirinkę šventės dalyviai iškėlė Lietuvos trispalvę ir sugiedojo Lietuvos Tautinę giesmę, taip išreikšdami savo pagarbą šiai dienai.

Šiais metais prie tradicinių šios gražios šventės organizatorių Arūno Burkšo ir Andriaus Bagdono prisijungė ir Neringos gimnazijos komanda. Organizatorius džiugino dalyvių gausa bei komandų palaikyti ir prasmingai praleisti šią dieną atėjusių neringiškių teigiamos emocijos.

Vienas iš šios sporto šventės organizatorių, Neringos savivaldybės tarybos narys Andrius Bagdonas pasidžiaugė, jog vis daugiau žmonių savo laisvalaikiu renkasi aktyvią sportinę veiklą. „Labai smagu matyti, jog mūsų visuomenė sąmoningėja ir vis daugiau vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų renkasi aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdą. Fizinis aktyvumas suteikia mums energijos ir pozityvumo, o tai neabejotina nauda ir kūnui, ir sielai“, – įsitikinęs A.Bagdonas.

Sporto šventės dalyviai vieningai tvirtino, jog kovo 11-oji viena gražiausių ir prasmingiausių Lietuvos švenčių, kuri visus vienija ir telkia kurti tokią Lietuvą, kurioje norisi gyventi.

Parašykite komentarą