Neringos jaunimo Kalėdinis padėkos vakaras

Neringos jaunimas tradiciškai susirenka pasveikinti vieni kitus su artėjančiomis pačiomis gražiausiomis metų šventėmis, pasidžiaugti nuveiktais prabėgusių metų darbais, padėkoti aktyviausiams NAjS nariams bei apsikeisti kalėdinėmis dovanėlėmis.
Neringos jaunimo apskritojo stalo prezidentė Agnė Jenčauskienė padėkojo visiems susirinkusiems, drauge su vienu iš NAjS steigėju Andriumi Bagdonu apdovanojo aktyviausius jaunimo organizacijos narius, palinkėjo ir toliau išlikti tokiais aktyviais ir artėjančiais 2016 – aisiais metais. Šventinio vakaro metu Neringos jaunimas sulaukė ir savivaldybės mero vizito, kuris pasidžiaugė NAjS veikla, pasveikino su artėjančiomis šventėmis bei palinkėjo gerų Naujųjų metų. Prie mero sveikinimo prisidėjo Neringos savivaldybės “Vaikų teisių ir jaunimo reikalų” skyriaus vedėja Edita Radzevičienė bei jaunimo reikalų koordinatorė Žydrūnė Chlebavičiūtė.
Šventinio vakaro metu tikrai netrūko geros nuotaikos, juoko, dovanų, geros muzikos bei diskusijų apie Neringos jaunimo perspektyvas ir ateities planus.

Parašykite komentarą