Krepšinio sirgalių minioje skambėjo ir neringiškių balsai

Europos taurės krepšinio rungtynėse susigrūmė Klaipėdos „Neptūnas“ ir Jeruzalės „Hapoel“ komandos. Susirinkusių sirgalių džiaugsmui pergalę rezultatu 87 – 85 šventė uostamiesčio ekipa. Įnirtingoje kovoje neptūniečius palaikančioje sirgalių minioje Švyturio arenoje skambėjo ir Neringos jaunimo balsai. Specialiai į šias rungtynes gausų būrį jaunųjų neringiškių pakvietė Neptūno klubo direktorius O.Kurauskas.

Ne vieną socialinę akciją surengęs, Klaipėdos vaikus bei jaunimą dovanomis ar bilietais į komandos rungtynes džiuginęs „Neptūnas“ šįkart į savo sirgalių gretas pasikvietė Neringos vaikus ir jaunimą. Lydėdamas jaunuosius neringiškius drauge rungtynes stebėjo ir Neringos savivaldybės Švietimo, kultūros, jaunimo ir sporto komiteto narys Andrius Bagdonas.

“Klaipėdos „Neptūnas“ – viso Klaipėdos regiono sporto aistruolius vienijanti komanda, kuri suteikia galimybę mėgautis aukšto lygio krepšinio rungtynėmis bei pamatyti lyderiaujančias Europos krepšinio komandas vakarų Lietuvoje. Esame nepaprastai dėkingi už suteiktą galimybę Neringos jaunimui stebėti Europos taurės krepšinio rungtynes“, – po varžybų įspūdžiais dalinosi A.Bagdonas.

Parašykite komentarą