Krepšinio rungtynėse Klaipėdos „Neptūną“ palaikė ir neringiškiai!

Klaipėdos „Neptūno“ ir Turkijos „Pinar Karsiyaka Izmir“ komandos vasario 11 d. susigrūmė Europos taurės krepšinio rungtynėse. Rezultatu 83 – 90 klaipėdiečiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Įnirtingoje kovoje neptūniečius palaikančioje sirgalių minioje Švyturio arenoje skambėjo ir Neringos vaikų ir jaunimo balsai. Specialiai į šias rungtynes gausų būrį jaunųjų neringiškių pakvietė Neptūno klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Ne vieną socialinę akciją surengęs ir Klaipėdos vaikus bei jaunimą dovanomis ar bilietais į komandos rungtynes džiuginęs „Neptūnas“ šįkart į savo sirgalių gretas pasikvietė Neringos jaunimo apskritojo stalo (NAjS) narius. „Krepšinis jau yra lyg įaugęs į lietuvaičių kraują, todėl aistrą šiai sporto šakai reikia tik puoselėti ir stiprinti. Kadangi nėra galimybių tokio lygio krepšinio varžybų stebėti Neringoje, labai džiaugiamės, jog į mūsų kvietimą suregavo toks būrys jaunuolių, iš kurių, galbūt, užaugs nauja profesionalių krepšininkų karta Lietuvoje“, – kalbėjo krepšinio klubo „Neptūnas“ prezidentas O. Kurauskas.

Kartu su jaunaisiais neringiškiais varžybas stebėjo ir Neringos savivaldybės Švietimo, kultūros, jaunimo ir sporto komiteto narys Andrius Bagdonas. „Klaipėdos „Neptūnas“ – stipri komanda, kuri, tikiu, dar ne kartą nustebins Lietuvą ir visą Europą. Esame nuoširdžiai dėkingi klubo direktoriui už suteiktą galimybę stebėti šias rungtynes“, – po varžybų įspūdžiais dalinosi A. Bagdonas.

Kelionėje atgal į Neringą netilo klegesys, įspūdžių dalybos ir entuziastingas noras greitu metu krepšinio rungtynių stebėjimą vėl pakartoti – kartais reikia tiek nedaug, kad visi patirtų gražių, teigiamų emocijų.

Parašykite komentarą