Neringiškiai grįžo laiku atgal į 80-uosius

Šeštadienio vakarą Nidoje karaliavo nuotaikingas ritmas ir blizgūs apdarai – pašėlęs 80-ųjų gyvenimo ritmas atgimė renginyje „Grįžkime laiku atgal“. Chris Norman ir Suzi Quatro, Boney M ir Modern Talking, geriausi to laikmečio lietuviški hitai šokių aikštelėje atgaivino beveik šimto neringiškių jaunystės dienų prisiminimus.

„Disco muzika – lydėjo kiekvieną šį vakarą susirinkusį pačiais gražiausiais jo gyvenimo metais. Pamenu, jog su A-HA, Scorpion ir daugybe kitų ritmų gyvenau kiekvieną dieną – keldavausi ir guldavau. Važiuodavau į Klaipėdą pirkti plokštelių, jas perrašinėdavau ir po to grodavau per šokius“, – prisiminė vienas vakaro vedėjų Artūras Sagatauskas. „Grįžkime laiku atgal“ prisiminimų vakarą kartu su A. Sagatausku vedė ir Jolanta Mitkutė, kuri teigė, kad šio vakaro tikslas buvo suburti bendruomenės narius draugėn ir šiuo jau labai greit temstančiu laikotarpiu, kai visi pasidaro gana ramūs ir sėslūs savo namuose, pakrauti teigiamos energijos ir malonių emocijų. „Dėjome daug pastangų, kad susirinkusieji šauniai praleistų vakarą – sukurta jauki atmosfera ir estetiška aplinka, tikiu, maloniai nuteikė kiekvieną. Smagu, kad sulaukėme didelio palaikymo ir mūsų lūkesčiai buvo patenkinti su kaupu“, – pasakojo J. Mitkutė.

Vienas renginio organizatorių Andrius Bagdonas teigė, jog idėja, suorganizuoti renginį neringiškiams, kilo pastebėjus, kad tokio tipo renginių Neringoje tikrai trūksta. „Džiaugiuosi bendru aktyvių Neringos bendruomenės narių, Nidos kultūros ir informacijos centro „Agila“ bei Neringos savivaldybės kultūros skyriaus darbuotojų bendradarbiavimo rezultatu. Šis vakaras tapo įrodymu, jog žmonės, dirbdami kartu, gali dovanoti vieni kitiems nepakartojamas emocijas bei nuostabiai praleistą laiką ir tam nebūtina išleisti šimtų ar tūkstančių litų“, – sakė A. Bagdonas.

Prie renginio „Grįžkim laiku atgal“ organizavimo prisidėjo ne vienas aktyvus Neringos bendruomenės narys ir visi vienbalsiai tvirtino, kad mielai pakartotų tokią patirtį. Ne tik organizatoriai džiaugėsi, bet ir vakaro šokėjai. „Sulaukėme tikrai labai daug gerų atsiliepimų, emocijų ir išreikšto noro, kad tai nebūtų vienkartinis renginys“, – pasakojo A. Sagatauskas. J. Mitkutė paantrino, jog padaryta pradžia – daug žadanti, o muzikinių stilių ir laikmečių dar labai daug, todėl visko gali būti, kad Neringoje gimė dar vienas gražią tradiciją turėsiantis renginys.

Parašykite komentarą