Neringos liberalai: kiekvieną dieną būtina tobulinti savo kompetencijas

Kompetentingi žmonės gali būti suskirstyti į tris kategorijas: tie, kurie gali numatyti, kas iš tikrųjų įvyks, tie, kurie gali padaryti, kad tai įvyktų ir tie, kurie gali padaryti, kad tai įvyktų tada, kai to reikia. Neringos liberalai, suprasdami, jog kompetencija komandos formavime, strateginiame planavime ir komunikacijos valdyme savaime neišsiugdo, paskutinį spalio savaitgalį praleido Liberalų sąjūdžio Neringos skyriaus narių kompetencijos didinimo mokymuose Trakuose.

Dvi dienas intensyviai vykę mokymai pramogų ir poilsio parke „TonyResort“ visiems dalyvavusiems suteikė gausybę gerų emocijų ir naudingų bei informatyvių patyrimų. Europarlamentarui Antanui Guogai priklausančiame komplekse pirma mokymų diena buvo skirta rinkimų kampanijos strategijos ir komandos formavimo įgūdžiams gerinti, antroji – komunikacinių įgūdžių tobulinimui ir aiškios bei sklandžios perduodamos žinutės kūrimui.

Mokymuose galėjo dalyvauti visi norintys Neringos liberalai, todėl susirinko nemažas būrys narių. „Labai džiaugiuosi vykusiais mokymais. Norėdami tinkamai atstovauti Neringos bendruomenę, privalome ugdyti darnią ir savo funkciją puikiai suvokiančią komandą“, – aktyviu narių dalyvavimu džiaugėsi Neringos skyriaus pirmininko pavaduotoja Juodkrantės gyvenvietėje Agnė Jenčauskienė.

Šeštadienio komandos formavimo ir strateginio planavimo mokymus moderavo Šarūnas Gustainis – vienas LRLS lyderių, visuomenininkas ir verslo konsultantas, apžvalgininkas bei buvęs Susisiekimo ministro patarėjas. Sekmadienį skyriaus nariai tobulino savo komunikacinių įgūdžius, analizavo ir kūrė viešas kalbas, formavo savo norimą pasiųsti žinutę visuomenei. Mokymų moderatorė – Giedrė Paunksnienė – LRLS Sekretoriato viešųjų ryšių koordinatorė.

„Būtina gebėti išsikelti tinkamus tikslus, juos generuoti reikiama linkme ir taip suformuoti komandą, kad visi siekiai ir uždaviniai būtų įgyvendinami sėkmingai. Labai svarbu yra ir tai, ką ir kaip mes kalbame – nenutrūkstama komunikacija, tinkamai perduota ir suprasta žinutė stipriai lemia darbo ir veiksmų efektyvumą. Džiaugiuosi, šia patirtimi“, – apie buvusius kompetencijos didinimo mokymus atsiliepia Liberalų sąjūdžio Neringos skyriaus pirmininkas Andrius Bagdonas.

Parašykite komentarą