Vakaras su N. Oželyte: laukia dar daug įkvepiančių susitikimų

Spalio 16-osios vakaras buvo skirtas jaunimo organizacijos „Neringos jaunimo apskritojo stalo“ (NAjS) organizuotam susitikimui su Nijole Oželyte. Aktorė, Lietuvos Nepriklausomybės akto signatarė, politikė, visuomeninė veikėja, rašytoja ir be galo charizmatiška asmenybė su susirinkusiais Neringos bendruomenės nariais jaukiai bendravo, diskutavo ir pristatė savo naująją knygą „Nuotrupos“.

NAjS Prezidentė Agnė Jenčauskienė džiaugėsi, kas nors ir N. Oželytė labai užimtas žmogus, tačiau pakviesta savo mintimis apie gyvenimą pasidalinti tiek su jaunu, tiek ir su vyresniu neringiškiu, iš karto maloniai sutiko.

Susitikime taip pat dalyvavęs ir Neringos savivaldybės tarybos narys Andrius Bagdonas buvo sužavėtas šiuo susitikimu: „Labai džiugu, kad tokios iškilios asmenybės noriai dalinasi gyvenimiškomis įžvalgomis, taip savo pavyzdžiu paskatindamos ir kitus imtis prasmingų darbų. Nuoširdžiai esu dėkingas N. Oželytei, kad man ir susirinkusiems neringiškiams dovanojo tokį malonų vakarą jaukioje aplinkoje“. Kandidatas į Neringos merus po susitikimo pažadėjo, kad jau kitą dieną N. Oželytės knyga ras vietą jo namų bibliotekoje.

Po susitikimo su N. Oželyte vyko ir NAjS narių visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo priimti nauji nariai, peržiūrėtas bei suderintas likusių metų veiklos planas. NAjS Prezidentė ir kandidato į Neringos merus A. Bagdono komandos narė A. Jenčauskienė teigė, jog Neringa turi visas galimybes tapti kultūros uostu Lietuvoje. „Labai smagu, jog prie mūsų organizacijos prisijungia vis daugiau jaunų, veiklių, ambicingų ir iniciatyvių jaunuolių. Jie kupini idėjų ir ryžto jas įgyvendinti, todėl ateityje laukia dar daugiau įdomių ir įkvepiančių susitikimų bei renginių“, – pasakojo A. Jenčauskienė.

Organizacija „Neringos jaunimo apskritasis stalas“ buvo įkurta 2012 m. ir dabar jau ją vienija daugiau nei 70 narių.

Parašykite komentarą